Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Eμαθε τα απταιστα Ελλnvικα, αρiστευσε στo σxoλεio αλλα....xρειαζεται διερμnvεα για να συvvεvonθεi με τον Koυλn ! ! !

Θυμαμαι την εποχη που ηθελαν να δωσουν την Ελληνικη σημαια στον Αλβανο "αριστουχο" Τσεναι....

Η υποτιθέμενη διάνοια με IQ 100.000 που έμαθε μία από τις πιο δύσκολες γλώσσες του κόσμου σε 3 χρόνια ( με τηλεκπαίδευση λόγω covid, αφού μας ήρθε τον Δεκέμβριο του 2019…) και αρίστευσε σε αυτήν χρειάζεται μεταφραστή για να συνεννοηθεί με τον Έλληνα Π.Θ;;;;;;;



Κάποιος λοιπον, Σεϊντού Καμαρά, που πριν 3 χρόνια εισήλθε παράνομα στη χώρα, δήλωσε ανήλικος, έμαθε άπταιστα ελληνικά και αρίστευσε ανάμεσα σε Ελληνόπουλα, μέσα σε τρία χρόνια( ούτε ο Αϊνστάϊν πια!!!), έγινε δεκτός από τον Πρωθυπουργό κατόπιν προσκλήσεως του ίδιου του Πρωθυπουργού(!!!) και έλαβε την υπόσχεση πως θα γίνει δεκτό το αίτημα ασύλου που υπέβαλε.

Από ποιόν κινδυνεύει ο κος Καμαρά;

Πώς αποδεικνύει την ηλικία του και την αριστεία του στο Ελληνικό Σχολείο;

Εν τέλει , έχει η Ελλάδα ρατσιστή Πρωθυπουργό που είναι υπέρ όλων των μη λευκών( εκτός αν λέγονται Ζελένσκι;).

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.