Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Η εκκαθάρισn στη Mαριoύπoλn συvεxiζεται...Ελαxιστoι Nαζi υπαρxoυν πλεov ! ! !

Σε 3 σημεία επικεντρώνονται οι μάχες....

Εκατόμβη Αζοφιστών....

Από 15.000 Ουκρανούς στρατιώτες και Αζόφ μόνο οι 3000-4000 παραμένουν στη Μαριούπολη....



Η Μαριούπολη και η ειδική στρατιωτική επιχείρηση.

Στο Νότιο Μέτωπο γενικότερα και, ειδικότερα, στα τρία εχθρικά οχυρά που έχουν αναδυθεί εντός των ορίων της Μαριούπολης. Ο εκπρόσωπος της DPR Άμυνας ο Basurin λέει ότι έως και 4.000 Ουκρανοί στρατιώτες θα μπορούσαν ακόμα να βρίσκονται στη Μαριούπολη. 

Πριν ολοκληρωθεί η περικύκλωση, περίπου 14.500 Ουκρανοί πεζοναύτες, Azov και άλλες δυνάμεις της AFU είχαν πάρει αμυντικές θέσεις εκεί. Η κατάσταση για τους τραυματίες στρατιώτες είναι επίσης πολύ κακή λόγω της πλήρους περικύκλωσης, επομένως η αναλογία θα είναι χειρότερη από ό,τι συνήθως για τη μάχη. Γι αυτό άλλη εκτίμηση δίνει 3000 τους εναπομείναντες. 

Σίγουρα στις απώλειες των 10.000 Ουκρανών μαχητών συμπεριλαμβάνονται και λιποτάκτες που διέφυγαν από τους διαδρόμους εκκένωσης πολιτών. Πιθανώς πολλοί είναι οι λιποτάκτες, αλλά οι απώλειες της Ουκρανίας ήταν σίγουρα καταστροφικές. Υπάρχουν πολλά πλάνα με νεκρούς Ουκρανούς στρατιώτες που βρίσκονται στους δρόμους κατά δεκάδες. 200 μόνο σε ένα βίντεο που παρουσιάζει Ρώσος διοικητής.

Πριν από τέσσερις ημέρες, ο επικεφαλής της Κύριας Επιχειρησιακής Διεύθυνσης του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Συνταγματάρχης στρατηγός Rudskoy S.F. καθόρισε την ημερομηνία ολοκλήρωσης της σειράς των κύριων εργασιών του 1ου σταδίου της Ρωσικής Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης για την Άμυνα του Ντονμπάς· με τη σειρά του, στις 29 Μαρτίου 2022 – την ημέρα του 34ου NMD – ο Υπουργός Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Στρατηγός του Στρατού Shoigu S.K. ανακοίνωσε επίσημα την ολοκλήρωση του 1ου σταδίου (ισοπέδωση του μαχητικού δυναμικού της πρώην Ουκρανίας) και τη μετάβαση στο 2ο στάδιο (πλήρης απελευθέρωση του Ντονμπάς) της ειδικής επιχείρησης.

Μαριούπολη. Τα αποτελέσματα του 1ου σταδίου της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης σε κλίμακα πόλης είναι τα ακόλουθα:



Μείωση του αριθμού των ουκρανικών δυνάμεων (συμπεριλαμβανομένων Αζόφ) της πόλης από 14800 σε 2950.( άλλη εκτίμηση εδώ για αριθμό)

Εντοπισμός του εχθρού σε τρεις ζώνες υποστήριξης.

Ελάχιστη παρουσία ντόπιων κατοίκων σε αυτές τις ζώνες.

Πλήρης απομόνωση των ζωνών υποστήριξης από την προμήθεια όπλων και πυρομαχικών.

Μερική απομόνωση των ζωνών υποστήριξης από τις προμήθειες τροφίμων.

Η παντελής έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ των κατακτητών, εντοπισμένη στις ζώνες.

Επί του παρόντος, 3 ενεργά κέντρα αντίστασης έχουν καταγραφεί στην πόλη – στις ζώνες εντοπισμού των μαχητών Ukropov (αργκό )



πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.