Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Οι Pώσoι εντoπισαv τον Oυκραvo που έκαvε πλάkα στις oικoγέvειες των vεκρών στpατιωτών...(Oυτε ψύλλoς στoν κoρφo του)


Οι Ρώσοι  έχουν ταυτοποίηση των Ουκρανό που τηλεφώνησε στους συγγενείς των νεκρών Ρώσων στην Ουκρανία κάνοντας «πλάκα»....



Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Ρώσοι επιμένουν ότι πρόκειται για τον Ivan Zaliznyak –  Ο οποίος μάλιστα εξέτιε ποινή στις ουκρανικές φυλακές για βιασμό. Εάν ισχύουν οι πληροφορίες πρόκειται για αυτούς που απελευθερώθηκαν μετά από την απόφαση Ζελένσκι να ανοίξει τις φυλακές και να δώσει όπλα στους βαρυποινίτες προκειμένου να πολεμήσουν.



Μετά την αποφυλάκισή του, εντάχθηκε με στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας και συνέχισε να κάνει εκεί τις απεχθείς πράξεις του. Δεν έχει γίνει σαφές εάν έχει συλληφθεί από τους Ρώσους ή εάν απλώς έχει τακτοποιηθεί.

Νατος που τηλεφωνει και κανει πλακα...






















πηγη


Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.