Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Να μnv καταργnθεi το πιστoπoιnτικo εμβoλιασμoυ γιατi θα πάμε σε κoιvωviα iσων δικαιωμάτωv εiπε ο Ψυxακιας ! ! !

Ενας ψυχιατρος να του βαλει ζουρλομανδυα δεν υπαρχει;

Αυτος ειναι πλεον επικινδυνος...



Στην Ελλάδα του 2022 δηλαδή μαθαίνουμε από τον Ψυχακια ότι δεν έχουμε μια κοινωνία ίσων δικαιωμάτων!

«Εάν επιτραπεί στους ανεμβολίαστους να μπουν σε χώρους εστίασης αυτό θα γίνει μόνο για οικονομικούς λόγους. 

Καμία επιστημονική λογική δεν έχει, εκτός εάν πάμε σε μια κοινωνία ίσων δικαιωμάτων όσο δικαίωμα έχετε εσείς να μην εμβολιαστείτε τόσο πρέπει να έχω και εγώ το δικαίωμα να εμβολιαστώ όσο θεωρώ καλό για την υγεία μου», είπε ο Ψυχακιας, καλώντας την κυβέρνηση να επιτρέψει σε όποιον θέλει να κάνει την 4η δόση.

Θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ ότι η «πρόταση» του Ψυχακια μπορεί να είναι δυνητικά επικίνδυνη, καθώς δεν μπορεί ένας άνθρωπος να εμβολιάζεται μόνος του, όποτε θέλει χωρίς να έχουν γίνει οι απαραίτητες μελέτες και να του έχει συστήσει γιατρός. 

Δεν γίνεται πχ. ένας άνθρωπος που ακούει τον Ψυχακια να πηγαίνει να εμβολιάζεται κάθε εβδομάδα γιατί φοβάται μην κολλήσει.



πηγη 


Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.