Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

Εισήγηση "Ειδικων" για παράταση του lockdown ! ! ! (Παρτε το αποφαση, μεχρι το Πασχα θα το τραβηξουν, ειναι προγραμματισμενο)

Ας μην κρυβομαστε πισωαπ το δαχτυλο μας...

Μεχρι το Πασχα θα το τραβηξουν, ετσι τους βολευει...

Εκτος αν, εκτος ΑΝ ξεσηκωθει ο κοσμος....

Αυτο το τρεμουν και γι αυτο το πανε λιγο λιγο...




Η τωρινή κατάσταση λενε οι "ειδικοι" θεωρείται ιδιαίτερα εύθραυστη λόγω της υπερμεταδοτικότητας του ιού και της «κόπωσης» των πολιτών από τα περιοριστικά μέτρα, που οδηγεί σε ανυπακοή και χαλάρωση.

Επιπλέον η κινητικότητα που παρατηρείται την περίοδο των γιορτών, εντείνει τους φόβους ότι ενδεχομένως να έχουμε αύξηση των νέων διαγνώσεων περί τα μέσα Ιανουαρίου, την περίοδο δηλαδή που θα έχει ξεκινήσει ο εμβολιασμός στη χώρα.

Οι λοιμωξιολόγοι γνωρίζουν πως η ενθαρρυντική επιστροφή των τριψήφιων αριθμών στα κρούσματα μπορεί πολύ εύκολα να ανατραπεί και να δούμε ξανά εκθετική αύξηση των διαγνώσεων.

Επισημαίνουν ότι είμαστε σε εύθραυστη ισορροπία και οποιοδήποτε στραβοπάτημα μπορεί να μας γυρίσει πίσω.

Το δεύτερο κύμα δεν έχει τελειώσει ακόμη, λένε, προσθέτοντας ότι σε ασφαλή νερά θα έχουμε μπει όταν θα δούμε διψήφιο αριθμό στους διασωληνωμένους, παράλληλα με τη μείωση του αριθμού των κρουσμάτων. Μέχρι τότε βρίσκονται σε εγρήγορση για την λήψη επιπλέον μέτρων όπου χρειαστεί.

Την ίδια ώρα, πληθαίνουν οι φωνές για μη άνοιγμα των σχολείων, με αρκετούς επιστήμονες να ζητούν νέα παράταση παρόλο που η κυβέρνηση έχει θέση ως στόχο το πρώτο κουδούνι μετά τις γιορτές να ακουστεί στις 8 Ιανουαρίου.

Αρκετοί επιστήμονες θεωρούν παρακινδυνευμένο να ανοίξουν τα σχολεία στις 8/1, καθώς θεωρείται ότι η κινητικότητα των γονέων θα δημιουργήσει νέα αναζωπύρωση της πανδημίας.

Όσον αφορά στο lockdown, ακόμη και με τα σημερινά δεδομένα, η παράτασή του είναι δεδομένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βασική εισήγηση των ειδικών στον Κουλη θέλει παράταση τουλάχιστον για ολόκληρο τον Ιανουάριο και επανεκτίμηση της κατάστασης περί τις αρχές Φλεβάρη.

«Σε κάθε περίπτωση η άρση θα είναι σταδιακή, όπως ακριβώς συνέβη και με τη λήξη της πρώτης καραντίνας», τονίζουν κυβερνητικές πηγές.

Όλα τα παραπάνω, ωστόσο, μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή σε περίπτωση που μετά τις γιορτές καταγραφεί νέα εκτόξευση των κρουσμάτων λόγω των ρεβεγιόν.




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.