Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Τι τρεχει; Το Νοσοκομειο CHI Memorial κατέβασε την ανάρτηση οτι είναι καλά η Νοσοκόμα που είχε λιποθυμήσει μετα το εμβόλιο...

Εφθασαν στο σημειο να παρουσιασουν αλλη νοσοκομα σωσια στην θεση της για να μας πεισουν οτι ειναι καλα....

Μπορειτε να το δειτε ΕΔΩ σε προηγουμενη δημοσιευση μας...

Και τωρα....



Οχι μονο δεν εχει εμφανιστεί αλλα κατέβασαν το προσωπικό λογαριασμό της στο facebook .Η Νοσοκόμα Tiffany Dover που λιποθύμησε on camera μετα απο τον εμβολιασμό της δεν εχει δώσει σημεία ζωής..

Το Νοσοκομείο εξέδωσε ανακοίνωση οτι είναι καλα στην υγεία της....

Ομως και αυτή κατέβηκε !!!

Ενα τεράστιο ερωτηματικό συνεχίζει να υπάρχει..

Γιατί κατέβασαν την ανάρτηση του Νοσοκομείου που ισχυριζόταν οτι είναι καλά στην υγεία της???

Τα hoaxes αμέσως έβγαλαν δημοσιεύματα απο πολλά ιστολόγια ψευδή. Οτι δεν πέθανε…Έβαλε κουρτίνα ψεύδους και στην δικη μας ανάρτηση χωρις να γράφουμε οτι πέθανε. Και αυτό βρωμάει…Δημοσιεύαμε οτι φιλες της αλλα και δεκάδες Μεσα αναφέρουν οτι εχει πεθάνει..

Και ο Τιτλος και στο κείμενο είχαμε Ερωτηματικό..Ψάχνουμε αν αληθεύει  και το ερωτηματικό αυτο δεν διαψεύδεται..Ομως τα Xoaxes που υπηρετούν να σβήνουν την αλήθεια …το μαρκάρισε..Ολα αυτά δημιουργούν καχυποψία  και πολλοί το ψάχνουν για το τι πραγματικά επακολούθησε μετα την λιποθυμία της…

Το σίγουρο ειναι οτι κατέβασαν τον λογαριασμό της και την ανάρτηση του Νοσοκομείου CHI MEMORIAL οτι ειναι καλά…?????




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.