Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Αγανακτισμένοι μαθητές μάζεψαν 11.300 υπογραφές και ζητούν να πάει σπίτι της η Κεραμέως...

Δεν έχουν και άδικο τα παιδιά...


Καμπάνια στο διαδίκτυο έχουν ξεκινήσει μαθητές οι οποίοι υπογράφουν ζητώντας το «ξήλωμα» της Νίκης Κεραμέως από το υπουργείο Παιδείας.

Το ψήφισμα αναρτήθηκε στην πλατφόρμα avaaz και το κείμενο που το συνοδεύει ασκεί σφοδρή κριτική στην υπουργό κάνοντας λόγο για παραλείψεις στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, «αδιαφορία για τα προφανή προβλήματα της τηλεκπαίδευσης», μιλά για «ημίμετρα που πάρθηκαν στα σχολεία όσο λειτουργούσαν» και καταγγέλλει την «άρνηση διαλόγου με τους μαθητές».

Οι υπογραφές που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής ξεπερνούν τις 11.300.

Το ψήφισμα

Απαιτούμε την άμεση απόλυση της κυρίας Κεραμέως.Μην μας στερείτε τα αυτονόητα!Στους 18 μήνες ως υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων έχει αποδειχθεί όχι μόνο ανίκανη αλλά και απειλή για τους μαθητές.Απαιτούμε την άμεση απόλυση της κυρίας Κεραμέως. Γιατί:

1) Αδιαφορεί για τα προφανή προβλήματα της τηλεκπαιδευσης.

2)Ειναι υπεύθυνη για τα ημίμετρα που πάρθηκαν στα σχολεία όσο λειτουργούσαν.

3) Αρνείται να κάνει διάλογο με τους μαθητές.

4) Έλαβαν χώρα περιστατικά αστυνομικής βίας κατά ανήλικων μαθητών τους τελευταίους μήνες.Περίτρανο παράδειγμα το περιστατικό στο Υπουργείο Παιδείας 9 Οκτωβρίου

5) Γίνονται ανούσιοι αιφνιδιαστικοί πειραματισμοί με την αλλαγή της νομοθεσίας έξι μήνες πριν τις πανελλαδικές εξετάσεις.

6)Επαναφέρεται η οπισθοδρομική Τράπεζα Θεμάτων.

7) Χρονοτριβή της ανακοίνωσης της νέας ύλης.Απαιτούμε να μην έχουμε εμπόδια για την μόρφωση που όλοι δικαιούμαστε.Απαιτούμε να μην στερούνται από τους μαθητές τα αυτονόητα, απαιτούμε κάποιον που μπορεί να ανταπεξέλθει να ανταποκριθεί και να κατανοήσει το εκπαιδευτικό σύστημα και τις ανάγκες των μαθητών



Πηγή

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.