Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

Καλο το παραμυθι σας αλλα δεν εχει δρακο....Ρε σεις ποιον δουλευετε; Πολυ κακοστημενο το θεατρο σας...



Απο επαγγελματικη γνωση: 

1) Ο θάλαμος αυτός δεν κατεβάζει θερμοκρασία κάτω από -25 με τίποτα...

2) Όταν άνοιξαν τον θάλαμο έστω και με -20 έπρεπε να αχνιζει από τη διαφορά θερμοκρασίας με το περιβάλλον.                          

 3) Τα εμβόλια για να κρατήσουν χαμηλή θερμοκρασία μέσα σε τέτοιον θάλαμο έπρεπε να είναι μέσα σε isobox με υγρο αζωτο, και όχι σε χαρτοκιβωτια.                                                  

4) Σε καμία περίπτωση δεν ξεφορτώνεις προϊόντα βαθείας κατάψυξης στο πεζοδρόμιο ακόμη και για λίγα δευτερόλεπτα, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, διότι παθαίνουν αλλοιώσεις.           

Εγώ που δεν είμαι ειδικος στο θέμα ψυγείων και μεταφορών θα προσθέσω ότι ο άνθρωπος που βρίσκεται μέσα στον θάλαμο πρέπει να είναι βιονικος με -70 που μας λένε και αυτός είναι άνετος με ενδυμασία ελαφριά. Κάποιος ή κάποιοι μας κάνουν πλάκα;;;!!!! Τα συμπεράσματα δικά σας.

Μας δουλευουν ασχημα....!!!

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.