Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Δικηγόρος Νικος Αντωνιάδης: Αποδείχθηκε οτι ο θάνατος που κατεγράφη οτι είναι απο κορωναιο...ΔΕΝ ΗΤΑΝ απο ΚΟΡΩΝΟΙΟ!!!

Ο Δικηγόρος Νικος Αντωνιάδης συνεχίζει την πορεία αποκάλυψης με αποδείξεις για τους Θανάτους που χρεώνουν Γιατροί των Νοσοκομείων της Χώρας στον Κορωνοιό..Η Ιατρική Μαφια με εντολές ανωθεν χρεώνουν θανάτους απο αλλες αιτίες στον covid 19…





Oπως ανακοίνωσε σε ανάρτηση του ο Νικος Αντωνιάδης με την πρώτη προσφυγή στη δικαιοσύνη Ιατρικού Φακέλου αποδείχθηκε οτι ο θάνατος που κατεγράφη οτι είναι απο covid 19 τελικα ΔΕΝ ΗΤΑΝ απο ΚΟΡΩΝΟΙΟ!!! 

Η απόδειξη αυτή ερχεται να επιβεβαιώσει την αποκάλυψη του μελους της Κυβερνητικής  επιτροπής Υγείας κ.Σωτήρη Τσιόρδα αλλα και του πρ.Υπουργού Υγείας κ Πολάκη που κατήγγειλε στη Βουλή οτι οι Λοιμωξιολόγοι και η Κυβερνητική Επιτροπή Υγείας δέχονται εντολές απο τον Μητσοτάκη και την Κυβέρνηση του για να αλλάξουν τις επιστημονικές τους απόψεις για να παίρνουν περιοριστικά μετρα για να κλείσουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να διαλύσουν την Οικονομία!!!

Με Τρομοκρατία που σπέρνουν  μήνες τωρα απο τα Μέσα εξαπάτησης που χρησιμοποιήθηκαν  ως ΟΠΛΑ κατα των πολιτών  απο την  κυβέρνηση ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ τους Έλληνες και μας πάνε σε ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ με τα εμβόλια.Ενα Εγκληματικό σχέδιο των Παρανοικών του Πλανήτη που εδω εκτελεί η Κυβέρνηση Μητσοτάκη και το σιωπηλό πολιτικό σύστημα που ακολουθεί.

Ο Νικος Αντωνιάδης αναφέρει οτι οσο η κυβέρνηση ετοιμάζει τον ΜΑΖΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ με ψευδή στοιχεία κινδύνου σε κρούσματα και θανάτους απο άλλες αιτίες παίρνει εναν εναν τους Ιατρικούς Φακέλους και ετοιμάζει Μαζικές Νεκροψίες..





πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.