Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Κουναει το δαχτυλο και απειλει παλι ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ υφυπουργος: Τα παιδιά δεν θα βγουν τα πουν τα κάλαντα, μπλα, μπλα, μπλα....

Ο Διορισμενος κομμουνιστης απο το Καθεστως του Κουλη...

Πηρε καρεκλα και νομιζει οτι ειναι ο Σταλιν...

Κι ετσι....



Ο διορισμενος υφυπουργος επανέλαβε τα μέτρα που θα ισχύσουν τα Χριστούγεννα, διευκρινίζοντας ότι φέτος δεν θα βγουν τα παιδιά για τα παραδοσιακά κάλαντα, ενώ τόνισε πως δεν θα υπάρξουν εξαιρέσεις στο ωράριο της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Είναι αυτονόητο πως όσοι εργάζονται θα μπορούν να κυκλοφορούν από και προς την εργασία τους, έχοντας την ειδική βεβαίωση από τον εργοδότη τους.

Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του διοροσμενου υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας:

«Να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Δεν θα είναι ίδια τα φετινά Χριστούγεννα, όπως δεν ήταν και το Πάσχα.

Δεν θα πάμε σε ρεβεγιόν, ούτε με μεγάλες παρέες. Υπενθυμίζουμε τι θα ισχύσει στις γιορτινές ημέρες:

-Μέχρι εννιά άτομα και δύο οικογένειες.

-Η απαγόρευση από τις 10 το βράδυ έως τις 5 το πρωί θα συνεχιστεί χωρίς εξαίρεση. Μόνη «εξαίρεση» στο εύρος των ελέγχων και ιδιαίτερα στις περιοχές με αυξημένο φορτίο.

-Τα παιδιά δεν θα βγουν τα πουν τα κάλαντα

-Επιτρέπεται η τέλεση λειτουργιών τα Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτων. Μέχρι 25 άτομα στις εκκλησίες και μέχρι 50 στους Μητροπολιτικούς Ναούς.

Όσον αφορά στη Δυτική Αττική, οι σαρωτικοί έλεγχοι του ΕΟΔΥ δείχνουν ότι δεν φαίνεται να υπάρχουν ιδιαίτερα επιβαρυντικά στοιχεία. Στον Ασπρόπυργο υπήρχαν 179 ενεργά κρούσματα, στην Ελευσίνα 78 και 25 στη Μάνδρα».

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα αποφασιστούν επιπλέον μέτρα για την Πρωτοχρονιά, σε περίπτωση που η κατάσταση επιβαρυνθεί κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, ο διορισμενος υφυπουργός απάντησε: «Ναι».





πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.