Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

(ΞΕΦΤΙΛΑ)...Αυτό που είπε ρε παιδιά η Εύα Αντωνοπούλου για το lockdown ! ! !

Δεν πιστεύαμε στ’ αυτιά μας όταν ακούσαμε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ να ξεφεύγει από τα χείλη της Εύας Αντωνοπούλου ότι το καθολικό lockdown θα εξαρτηθεί από την πληρότητα των ΜΕΘ!

Σε σημείο που σπεύσαμε να το επιβεβαιώσουμε ακούγοντας ξανά το επίμαχο απόσπασμα το οποίο φυσικά και σας παραθέτουμε παρακάτω.

Τι μας λέει, δηλαδή, ο συντάκτης της είδησης που διάβασε στον αέρα η παρουσιάστρια και σύζυγος του προέδρου του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα ο οποίος τελευταία έχει βγει πολύ μπροστά όπως όλοι θα έχετε παρατηρήσει και σήμερα μας… κατατρόμαξε προβλέποντας και πάλι ως “μάντης κακών” πάνω από 2000 κρούσματα;

Ότι εάν οι Εντατικές είναι αρκετές για να μας εξυπηρετήσουν, ίσως και να μη χρειαστεί. Εάν, όμως, υπάρξει θέμα επάρκειας των ΜΕΘ, τότε θα οδηγηθούμε σε ολικό λουκέτο! Κι όλα αυτά, την ώρα που ακόμη και τα μικρά παιδιά γνωρίζουν πως υπάρχει και δυστυχώς θα ενταθεί ακόμη περισσότερο όσο αυξάνουν τα κρούσματα, το πρόβλημα με την επάρκεια των ΜΕΘ. ”

Δηλαδή, το καταλάβαμε; Σα να λέμε, “πεθαμένοι – μαντρωμένοι: σημειώσατε Χ”!

Δες το απόσπασμα που το λέει ξεκάθαρα και βγάλε τα συμπεράσματά σου

 


Πηγή 


Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.