Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Μητροπολίτης Ιερισσού: «Άστραψε και βρόντηξε» Όποιοι απλώσανε χέρι στην εκκλησία τους κόπηκε...


O Μητροπολίτης εξηγούσε προ καιρού γιατί ο κορωνοϊός δεν…κολλάει με την Θεία Κοινωνία - Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη καθώς συμμετείχε στη δοξολογία Αγίου Δημητρίου
Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο μητροπολίτης Ιερισσού Θεόκλητος.

Ο μητροπολίτης που πρίν λίγο καιρό φώναζε έλεγε «Κοινωνώ τον κόσμο, βλέπετε να έχω κορωνοϊό;», τώρα  καλεί  τους πιστούς να φοράνε μάσκα εντός και εκτός των Ιερών Ναών.

Ο κ. Θεόκλητος παρουσίασε συμπτώματα ίωσης και υποβλήθηκε σε τεστ Covid-19 το οποίο βγήκε θετικό.

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει ανησυχία στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο μητροπολίτης Θεόκλητος ήταν εκ των ιερέων που χοροστάτησαν στη Θεία Λειτουργία του Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου.

Ο μητροπολίτης Ιερισσού θα μείνει σε καραντίνα ενώ και τα γραφεία της μητρόπολης δεν θα λειτουργήσουν για διάστημα 14 ημερών.

Στο βίντεο που ακολουθεί -και σχολιάζεται στα social media- ο Μητροπολίτης εξηγούσε προ καιρού γιατί ο κορωνοϊός δεν…κολλάει με την Θεία Κοινωνία και στην εκκλησία:


Πηγή

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.