Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Αυτες ειναι οι εξελιξεις των Αμερικανικων εκλογων και το τουιτερ μπλοκαρε τον Τραμπ....

Δείτε λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις:



08:23 Ο Τραμπ προβλέπεται να κερδίσει την πολιτεία του Τέξας, προπύργιο των Ρεπουμπλικάνων, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

08:10: Το Twitter... μπλόκαρε τον Τραμπ.

07:50 Tweet Τραμπ: «Πάμε καλά αλλά προσπαθούν να "κλέψουν" το αποτέλεσμα. Δεν θα τους αφήσουμε. Οι ψήφοι δεν μπορούν να αυξηθoύν μετά το κλείσιμο της κάλπης».

07:49 Σε λίγο θα κάνει τις πρώτες του δηλώσεις και ο Τραμπ, ο οποίος σε tweet του έκανε λόγο για μια «μεγάλη νίκη».

07:47 Μπάιντεν: «Ο αμερικανικός λαός θα ορίσει τον νικητή, όχι εγώ ή ο Τραμπ. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που βοήθησαν σε αυτή τη δημοκρατική διαδικασία. Ευχαριστώ όλο το έθνος. Συνεχίστε να πιστεύετε και θα νικήσουμε».

07:46 Μπάιντεν: «Το αποτέλεσμα μπορεί να πάει μέχρι αύριο. Είμαι εδώ για να σας πω πως είμαστε σε τροχιά νίκης. Ξέραμε πως θα έπρεπε να είμαστε υπομονετικοί λόγω της επιστολικής ψήφου. Ξέρουμε πως κάθε ψήφος μετράει. Νιώθουμε καλά για το πού βρισκόμαστε. Μας είπαν πως πήραμε την Αριζόνα, αισθανόμαστε καλά για τη Μινεσότα, το Μίσιγκαν, το Γουινσκόνσιν και τη Τζόρτζια».

07:45 Σύμφωνα με το Associated Press ο Ντόναλντ Τραμπ κέρδισε τη Φλόριντα.





πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.