Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Απειλει ο Πετσας με γενικο lockdown και ριχνει το φταιξιμο στους πολιτες, αυτοι δεν φταινε σε τιποτα...

Προσπαθουν, να κυβερνησουν οι ανικανοι, με απειλες και προστιμα....

Προσπαθουν, να τρομοκρατησουν τους Ελληνες...

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΑΓΩΝ η ιδεολογια τους...

Κι ετσι....



Για τα νέα έκτακτα μέτρα μίλησε στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πέτσας, ο οποίος τόνισε ότι δεν αποκλείεται ένα γενικό lockdown σε όλη τη χώρα.

«Προετοιμαζόμαστε για το χειρότερο σενάριο. Παίρνουμε τα μέτρα αυτά νωρίς για να μπορέσουμε να έχουμε έναν πιο αισιόδοξο Δεκέμβριο.»

Ο Πέτσας είπε πως έχει μεγάλη σημασία η τήρηση των μέτρων για την πορεία της πανδημίας. «Θα σκληρύνουν τα μέτρα αν δεν τα τηρήσουμε.»

«Δυστυχώς, φαίνεται ότι ο φόβος κινητοποιεί τις κοινωνίες.», σημείωσε.

Η αποτελεσματικότητα των μέτρων εξαρτάται από την πιστή τήρησή τους. «Ό,τι περιορίζει την κινητικότητα είναι πιο δραστικό.», είπε σχετικά με την απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Όσον αφορά, τη μη τήρησή τους, είπε, ότι «οι παραφωνίες είναι ικανές να τινάξουν στον αέρα τον σχεδιασμό».

Για τι μετακινήσεις από νομό σε νομό, ανέφερε ότι δεν έχει γίνει κάποια εισήγηση από τους ειδικούς, ωστόσο είναι ένα θέμα που εξετάζεται.

Για τα σχολεία είπε ότι δεν υπήρχε θέμα διασποράς, γι' αυτό και δεν έκλεισαν. Ωστόσο, για τα Λύκεια αποφασίστηκε να κλείσουν και να εφαρμοστεί τηλεκπαίδευση σε περιοχές με μεγάλη διασπορά. 




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.