Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Ενεργοποιηση της Εθνοφυλακης στο Πορτλαντ...Αντιφα κατεβηκαν στους δρομους, θελουν Μπαιντεν με το ετσι θελω ! ! !

Ταραχές στο Πόρτλαντ....

Οι Αντιφα εδειξαν τις προθεσεις τους,,,

H κυβερνήτης ενεργοποίησε την Εθνοφυλακή 



Καθώς η καταμέτρηση των ψήφων συνεχίζεται στις Πολιτείες-κλειδιά, διαδηλωτές στο Πόρτλαντ βγήκαν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για την προσφυγή που κατέθεσαν οι υπεύθυνοι της καμπάνιας του Ντόναλντ Τραμπ για να σταματήσει η καταμέτρηση των ψήφων στην Πενσιλβάνια και το Μίσιγκαν.

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι Αρχές στο Πόρτλαντ στην Πολιτεία του Όρεγκον καθώς την Τετάρτη διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους και κάποιοι εξ αυτών έσπασαν τζάμια και προκάλεσαν φθορές.

Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονται για την απόφαση των υπευθύνων της καμπάνιας Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να προσφύγουν δικαστικά για να σταματήσει η καταμέτρηση των ψήφων σε πολιτείες όπως η Πενσιλβάνια και το Μίσιγκαν.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής, η πλειοψηφία των πολιτών του Όρεγκον τάχθηκε υπέρ του Τζο Μπάιντεν, ενώ εξελέγησαν και δύο Δημοκρατικοί γερουσιαστές.




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.