Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Κλειστε πρωτα τα Τζαμια....

Και εχει δικιο απολυτο....
Ολοι οι βρωμυλοι εκει μαζευονται...
Κι ας μην ξεχναμε οτι ολα στην Αθηνα πχ ειναι παρανομα....
Ετσι λοιπον...

Ολοκληρώθηκε η διευρυμένη σύσκεψη Ιεραρχών στο Συνοδικό Μέγαρο, σε συνδυασμό με την έκτακτη ΔΙΣ σε συζήτηση που είχαν Ιεράρχες της Αττικής με τους Ιεράρχες της ΔΙΣ.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς, κατά την έξοδο του, εξέφρασε τη θέση του για το κλείσιμο των Ναών, λέγοντας ότι: «Θα πρέπει να κλείσουν πρώτα τα τζαμιά και οι άλλοι χώροι λατρείας που υπάρχουν και δεν έχει γίνει λόγος γι αυτούς!»

«Δεν υπάρχει μόνο Ορθόδοξη Εκκλησία στην Ελλάδα, υπάρχουν και αυτοί!».

Στη συνέχεια οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καισαριανής για το αποτέλεσμα της διευρυμένης και απάντησε ότι υπήρξαν πολλές διαφορετικές απόψεις.








πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.