Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Εκανε μαγκιες στον Εβρο ο Σαλεμενος Σουλτανος, εκλεισε η αγορα στην Ανδριανουπολη ! ! ! Και τωρα θα τους κοψει η πεινα....

Δεν πάνε οι Έλληνες τουρίστες και κλείνουν τα μαγαζιά στην Αδριανούπολη…
Το 90% των εμπόρων της ιστορικής αγοράς δεν άνοιξαν τα μαγαζιά τους...
Ας προσεχες Σαλεμενε Σουλτανε...

Το 90% των εμπόρων της ιστορικής αγοράς Αραστα της Αδριανούπολης αποφάσισαν να μην ανοίξουν τα μαγαζιά τους.

Εμποροι της ιστορικής αγοράς ανέφεραν ότι λόγω του ότι οι πολίτες λαμβάνοντας υπόψη τις προειδοποιήσεις δεν βγήκαν στην αγορά, αλλά και επειδή οι ίδιοι ανησυχούν για τον νέο ιό, δεν άνοιξαν τα μαγαζιά τους.

Στις ιστορικές αγορές της Αδριανούπολης, λόγω του ότι στα πλαίσια των μέτρων αντιμετώπισης του νέου ιού,  έχει απαγορευτεί η είσοδος στη χώρα πολιτών από Ελλάδα και Βουλγαρία και επειδή οι εγχώριοι τουρίστες δεν την επισκέπτονται, οι έμποροι πλέον αναγκάζονται να ανοίγουν και να κλείνουν τα μαγαζιά τους χωρίς καν να έχουν κάνει σεφτέ.









πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.