Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Τουρκοι εμποροι: Τα παζάρια μας είναι άδεια δεν έρχονται οι Έλληνες και οι δουλειές μας σταμάτησαν...

Έλληνες και Βούλγαροι δεν ήρθαν και το παζάρι στην Κεσσάνη έμεινε άδειο...
Κλειστε τους και τα συνορα ρε να μαθουν να μας σεβονται...
Θα φανε ο ενας τον αλλο μετα...

Το παζάρι στην Κεσσάνη που οργανώνεται κάθε εβδομάδα επηρεάστηκε από τον νέο ιό καθώς δεν ήρθαν Έλληνες και Βούλγαροι.
……..
Στο παζάρι αυτό ερχόταν από Ελλάδα και Βουλγαρία ημερήσιες εκδρομές για να ψωνίσουν ως τουρίστες. Oι άνθρωποι αυτοί έρχονταν με ιδιωτικά αυτοκίνητα όπως και με λεωφορεία προκαλώντας με τα έξοδά τους ικανοποίηση στους εμπόρους του παζαριού.

Aλλά λόγω πλέον της επιδημίας που έχει κηρυχθεί από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας ως ¨πανδημία¨, οι επαγγελματίες του παζαριού πλέον επί 3 εβδομάδες δεν βρίσκουν αυτό που ήλπιζαν.

Στην Ελλάδα λόγω των απώλειες ζώων από τον νέο ιό, δεν έρχονται τουριστικά λεωφορεία για ψώνια στην Κεσσάνη και για αυτό το λόγο, 0ι επαγγελματίες των οποίων τα ημερήσια έσοδα ήταν κατά 30% τουλάχιστον από  Έλληνες και Βούλγαρους τουρίστες, πλέον δεν κάνουν πωλήσεις και κάθε εβδομάδα “μπαίνουν μέσα” .

Έμπορος που δήλωσε ότι οι δουλειές του πάνε προς το κακό ανέφερε τα εξής : “Είναι τρεις εβδομάδες τώρα που οι Έλληνες δεν έρχονται. Εμείς πάμε και τις Παρασκευές στην Ανδριανούπολη στο παζάρι, αλλά και εκεί και οι Βούλγαροι δεν έρχονται.

Και δεν είναι μόνο οι ξένοι και ο τούρκικος λαός επηρεάστηκε ταυτόχρονα. Τα παζάρια είναι άδεια και οι δουλειές μας σταμάτησαν. Οι άνθρωποι διστάζουν φοβούνται να βγούνε έξω”

Εκτίμηση μας είναι πως δεν έχει να κάνει μόνο με το θέμα του ιού αλλά και με την εχθρική πολιτική του Ερντογάν κατά της Ελλάδας. Διότι όταν μιλάει για τρεις εβδομάδες ο έμπορος, αυτό είναι περίπου η ημερομηνία που ο Ερντογάν ανακοίνωσε πως ανοίγει τα σύνορα. Επιτέλους οι Τούρκοι να πληρώσουν το κόστος για την τακτική του ηγέτη τους.






πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.