Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Αγορασε η Ουκρανια Τουρκικο εξοπλισμο και δηλωνει: Δεν σε φοβομαστε Ρωσια ! ! !

Εδω γελανε...
Και γελαει και καθε πικραμενος...
Και καποιοι θα κλαψουν με δακρυ πικρο...

Η πολεμική αεροπορία της Ουκρανίας μετά από την παραλαβή των ΜΕΑ, που αγόρασε από την Τουρκία, κατά την πρώτη τους πτήση, έστειλαν μήνυμα στη Ρωσία.

για την κάλυψη των αναγκών της πολεμικής αεροπορίας της Ουκρανίας υπογράφτηκε η περσινή συμφωνία ανάμεσα στην Τουρκία και Ουκρανία για την προμήθεια 6 Μπαϊρακτάρ ΤΒ2, τριών επίγειων σταθμών ελέγχου και του σχετικού εξοπλισμού.

Μετά από διάφορες δοκιμές και εκπαίδευσης η Ουκρανία άρχισε την πρώτη της πτήση με το ΜΕΑ. Η ουκρανική κρατική τηλεόραση ανακοίνωσε τη σχετική είδηση δίνοντας ένα μήνυμα προς τη Ρωσία.
Δημοσίευσαν βίντεο από την καταστροφή στην Συρία από ένα ΤΒ2, του ρωσικού αντιαεροπορικού συστήματος Pantsir-S1, την ώρα που ακουγόταν η φράση “Δεν σε φοβόμαστε Ρωσία”.









πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.