Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Ανατολικα του Εβρου: Τους ραντιζουν ολους οι Τουρκοι φορωντας Ρ.Β.Χ.Π. στολες ! ! !

Απολύμανση στις περιοχές των λαθρομεταναστών στο Παζάρκουλε
Η περιοχή όπου βρίσκονται οι πρόσφυγες που θέλουν να πάνε στην Ευρώπη, απολυμαίνεται....
Θελουν να τους στειλουν καθαρους στην Ευρωπη, ή τρεμει το φυλοκαρδι τους, για την πανδημια;

Το άνοιγμα των συνόρων που έκανε η Τουρκία για αυτούς που θέλουν να πάνε στην Ευρώπη, έγινε αιτία να περιμένει πολύς κόσμος στα σύνορα με την Ελλάδα. Στην περιοχή όπου βρίσκονται πρόσφυγες που θέλουν να περάσουν στην Ευρώπη,  στα πλαίσια της αντιμετώπισης του κορονοϊού γίνονται εργασίες απολύμανσης.

Υπάλληλοι της Διεύθυνσης Υγείας της Αλεξανδρούπολης, φορώντας ειδικές στολές απολύμαναν τις σκηνές όπου μένουν οι πρόσφυγες και τον περιβάλλοντα χώρο.
Ο Εμρέ Προμέτ-υπεύθυνος της Μονάδας Ραντισμάτων της Διεύθυνσης Υγείας, σε δήλωση του είπε πως από την πρώτη μέρα που ήρθαν οι πρόσφυγες στην περιοχή ως τώρα, συνεχώς ραντίζουν. Ο Προμέτ περιέγραψε πως γίνεται ψέκασμα στις σκηνές που ζούνε οι πρόσφυγες αλλά και ανάμεσα σε αυτές και είπε πως ¨Ακόμη και τα Σαββατοκύριακα συνεχίζουμε τις εργασίες μας¨.

Συχνά επίσης με θερμικές και ηλεκτρονικές συσκευές μετριέται η θερμοκρασία στα σώματα των προσφύγων.

 Εννοείται πως αυτά είναι ¨πασαλείμματα¨ και ότι με δεδομένες τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης εκεί, θα σαρώνουν οι ασθένειες… Συνεπώς ελπίζουμε να παίρνονται μέτρα ασφάλειας και για τις ελληνικές δυνάμεις που βρίσκονται εκεί στην άλλη πλευρά των συνόρων. 







πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.