Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Γιατι δεν κολλαει ο Τραμπ Κοροναιο, ενω ερχεται σ επαφη με κρουσματα;

Γιατι;
Αυτο ειναι το ευλογο ερωτημα πολλων οταν το ακουνε...
Εχει ανοσια;
Γιατι, ρωτουν παλι....
Τυχαιο, η κατι παιζει;

Δεν καταλαβαίνει τίποτα!
Αρνητικό το αποτέλεσμα του Τραμπ για κορωνοϊό παρότι συναντήθηκε με κρούσματα...

Αρνητικό είναι το αποτέλεσμα της εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε το Σάββατο ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για το ενδεχόμενο μόλυνσής του από τον κορωνοϊό, αναφέρει ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο γιατρός του Λευκού Οίκου, ο Σον Κόνλι.

Ο Αμερικανός πρόεδρος είχε έρθει σε επαφή με τον πρόεδρο της Βραζιλίας, Μπολσονάρου και το επιτελείο του, μέλος του οποίου είχε εντοπιστεί θετικό στον COVID-19.

Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε απαντήσει ότι στον Λευκό Οίκο υπάρχουν πολλοί γιατροί, οι οποίοι τον εξετάζουν, ενώ ο ίδιος δεν έχει εκδηλώσει κάποιο σύμπτωμα.









πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.