Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Μεχρι και η Γεωργια εκλεισε τα συνορα στους Τουρκους, εμεις γιατι τοση πρεμουρα να τα εχουμε ανοικτα;

Κλείνει η συνοριακή πύλη Τουρκίας-Γεωργίας
Εμείς πότε θα κλείσουμε επιτέλους τα σύνορα με την Τουρκιά, Υπάρχει ένας σοβαρός άνθρωπος στην Ελλάδα που να πιστεύει αυτά περί 5 κρουσμάτων ; … 
Κλείστε τα, θα το πληρώσουμε ακριβά !
Μεχρι και η Γεωργια τα εκλεισε, διαβαστε...

Λόγω του κορονοϊού αποφασίσθηκε το προσωρινό κλείσιμο της συνοριακής πύλης του Σαρπ μεταξύ Τουρκίας και Γεωργίας.

Στην ανακοίνωση που έγινε από το υπουργείο Εσωτερικών αναφέρονται τα εξής: ¨Τουρκία και Γεωργία από αύριο θα κλείσουν αμοιβαία και προσωρινά για την κίνηση επιβατών την συνοριακή πύλη Σαρπ¨.

Σε συνομιλία που είχε ο ΠτΔ Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον ΠτΔ του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίεφ, αποφασίστηκε στα πλαίσια των μέτρων κατά του νέου κορονοϊού,  το προσωρινό και αμοιβαίο κλείσιμο των χερσαίων και αεροπορικών μεταφορών συμπεριλαμβανομένων και των εμπορικών.






πηγη


Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.