Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Μητροπoλίτης Αμβρόσιος : Για τον Θεό και την πίστη μας ακόμα και φυλακή πηγαίνω ! ! ! ΒΙΝΤΕΟ

Α Ξ Ι Ο Σ  !   !   !   !
Συγχαρητήρια στον Μητροπολίτη μας Αμβρόσιος !  !  !

Ομόφωνα ένοχος κρίθηκε από το Τριμελές του Αιγίου ο μητροπoλίτης Αμβρόσιος, για τα λεγόμενά του για τους ομοφυλόφιλους που είχαν προκαλέσει σάλο. Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 7 μηνών με 3ετή αναστολή. Το δικαστήριο του αναγνώρισε ως ελαφρυντικό τον πρότερο έντιμο βίο.

Από το ακροατήριο ακούστηκαν αντιδράσεις, όπως «αίσχος» και «πουλημένοι» ενώ οι δικηγόροι του Μητροπολίτη ανέφεραν πως θα φτάσουν μέχρι τον Αρειο Πάγο για να ακυρωθεί αυτή η ποινή.

Μπροστά στις κάμερες, ο μητροπολίτης Αμβρόσιος δήλωσε πως “για το Θεό και την πίστη μας, ακόμα και φυλακή πηγαίνω”. Συνέχισε μάλιστα ως εξής: “Ευχαριστώ τον Θεό για την τιμή που μου έκανε! Σήμερα είναι η πιο ιστορική ημέρα τής ζωής μου, διότι διώκομαι για την αγάπη Του!».




Πηγή

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.