Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

ΡΙΓΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ..Απο 11χρονη μαθητρια που ζωγραφισε την Μακεδονια μας!!!.....<Δεν ξεχνω 25. 01. 2019>.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ!!!..Και ομως υπαρχουν ακομα Ελληνοπουλα που η καρδια τους χτυπαει για την Ελλαδα!!!!Με μια ζωγραφια <<απαντηση καταπελτης>>για ολο το σαπιο πολιτικο συστημα της χωρας μας ερχεται απο μια 11χρονη μαθητρια απο την Κοζανη!!!Μεσα απο τα δικα της ματια ζωγραφισε την Μακεδονια με την Ελληνικη σημαια και το συμβολο του πενθους!!!Μια ζωγραφια που αποτυπωνει το αισθημα ενος ολοκληρου λαου για την <<προδοσια >>που τελεσθηκε απο τους <<συγχρονους εφιαλτες>>!!! Ενα μεγαλο μπραβο στην Ελληνοπουλα και στους γονεις της ....που απεδειξαν.....οτι υπαρχει ακομα η Ελλαδα μεσα βαθια χαραγμενη στις ψυχες των παιδιων μας!!!!

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ

Η 11χρονη Γωγώ από την Κοζάνη, που διαμένει στη Θεσσαλονίκη, μέσα από τα δικά της μάτια ζωγράφισε την Μακεδονία, με την Ελληνική σημαία και το σύμβολο του πένθους δίπλα της, φιμωμένη και δακρυσμένη, όπου όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στη ζωγραφιά της:

«Δεν ξεχνώ 25.01.2019

Αυτή είναι η μία και μοναδική ΕΛΛΗΝΙΚΗ Μακεδονία. Της έραψαν το στόμα χωρίς να την αφήσουν να μιλήσει.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Αυτό που έγινε σήμερα 25/1/2019 δεν θα το ξεχάσουν οι πρόγονοί μας που πάλεψαν και σκοτώθηκαν για την ελευθερία της Ελληνικής Μακεδονίας.

Ντροπή στους πολιτικούς!

Ζήτω συγγνώμη σε όσους πέθαναν για τη Μακεδονία.

Τιμή σε όλους σας!»

Αν βλέπαμε εμείς οι μεγαλύτεροι μέσα από τα μάτια ενός παιδιού, μιας ψυχής που δεν εξυπηρετεί σκοπιμότητες, όλα σίγουρα θα ήταν καλύτερα.

 Η 11χρονη μαθήτρια δήλωσε:

«Οι μεγάλοι πρέπει να σκέφτονται πάρα πολύ πριν ψηφίσουν, γιατί οι αποφάσεις τους επηρεάζουν τη ζωή μας».

πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.