Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Ξανά τα τρακέρ στους δρόμους...Κλειστό το ρεύμα προς Αθήνα...<ΒΙΝΤΕΟ>


Τα πρώτα τρακτέρ στον κόμβο της Νίκαιας ξεκίνησαν....
Στον κόμβο της Νίκαιας έφτασαν τα πρώτα τρακτέρ των αγροτών που κινητοποιούνται με αίτημα, μεταξύ άλλων, την αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ. Αγρότες από τα Φάρσαλα, την περιοχή της Αγιάς έχουν κλείσει τη μία λωρίδα κυκλοφορίας της Εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης.

Η κίνηση έχει ήδη διακοπεί στο ρεύμα προς Αθήνα στην εθνική οδό, ενώ μόλις ολοκληρωθεί η έλευση των αγροτικών μηχανημάτων θα παρθούν και οι τελικές αποφάσεις.

Κατά τους διοργανωτές, σήμερα αναμένονται περί τα 500 τρακτέρ στο σημείο της κινητοποίησης.

Αργότερα, αναμένονται τα πρώτα 100 με 150 τρακτέρ από την περιοχή της Καρδίτσας.

Βασικά αιτήματα των αγροτών που φέτος κατέρχονται ενωτικά, είναι η παύση της ύπαρξης ανοιχτών τιμών σε αγροτικά προϊόντα, το κόστος παραγωγής και ενέργειας και η άμεση αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ.





ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ


Πηγή


Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.