Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Συγχαρητήρια στον Αστυνομικό που ηταν εκτός υπηρεσίας και έσωσε το 12χρονο αγόρι μετά από τροχαίο στην εθνική οδό Ισθμού-Επιδαύρου.< Ευχαριστήρια Επιστολή της οικογένειας> ΦΩΤΟ.

Ένα Μεγάλο Μπράβο στον Αστυνομικό Γκαρα Νικόλαο που έσωσε το παιδί ...
Η Οικογένεια του παιδιού για να τον ευχαρίστησε έστειλε ''Ευχαριστήρια Επιστολή''...

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας που υπηρετεί στο Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών (ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ.) Κορίνθου έσωσε 12χρονο αγόρι μετά από τροχαίο δυστύχημα

στην εθνική οδό Ισθμού-Επιδαύρου στο ύψος του King Saron - Ευχαριστήρια Επιστολή της οικογένειας.

Τροχαίο ατύχημα είχε σημειωθεί 05/01/2019 στο 5 χλμ. της εθνικής οδού Ισθμού-Επιδαύρου στα Ισθμία, δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά.

Από τη σφοδρή σύγκρουση  τραυματίστηκαν 5 άτομα εκ των οποίων οι τέσσερεις τραυματίστηκαν ελαφρά και ένα 12χρονο αγοράκι τραυματίστηκε σοβαρά και θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.





Ευχαριστήρια Επιστολή της οικογένειας.







































Πηγή






Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.