Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Τουρκοι: Τα Ιμια φυλαγονται! Ελληνικο ΓΕΕΘΑ: Ψεμματα λενε !

Μονο διαψευδει το ΓΕΕΘΑ...
Απλως αυτο κανει και τιποτα αλλο δυστυχως...


Κατηγορηματικά διαψεύδει το ΓΕΕΘΑ όσα αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ περί περιπολιών τουρκικών πολεμικών πλοίων στα Ίμια ενόψει της επετείου των Ιμίων.

Στην εφημερίδα Σαμπάχ, ωστόσο, γίνεται λόγος για την ύπαρξη τριών πολεμικών πλοίων και ενός περιπολικού της Ακτοφυλακής στα Ίμια, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την επέτειο της Κρίσης των Ιμίων.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, σκοπός τους είναι να εμποδίσουν τυχόν κατάθεση στεφάνουν που ίσως επιχειρήσει η ελληνική πλευρά!

Η διάψευση του ΓΕΕΘΑ

Το ΓΕΕΘΑ διαψεύδει κατηγορηματικά όσα διακινούν οι τουρκικές εφημερίδες και αναφέρει πως στην περιοχή επικρατεί η «συνήθης κατάσταση», δηλαδή αγκυροβολημένα ελληνικά πλοία στα γύρω νησιά και αντιστοίχως τουρκική παρουσία στα λιμάνια της γείτονος.

Η εφημερίδα Σαμπάχ, από την πλευρά της έγραφε: «Κάθε χρόνο από το 1996, η ελληνική πλευρά επιχειρεί να καταθέσει στεφάνι στην περιοχή, στην μνήμη των τριών αξιωματικών που σκοτώθηκαν όταν έπεσε το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν, τα ξημερώματα της 31ης Ιανουαρίου 1996. Φέτος οι Έλληνες στρατιώτες δεν θα μπορέσουν να πλησιάσουν την περιοχή. Ο τουρκικός στρατός, που έχει λάβει εκτεταμένα μέτρα ασφαλείας, έχει αποκλείσει την περιοχή».

πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.