Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

ΤΡΕΜΟΥΝ απ τον φοβο τους οι βολευταδες απο την λαικη οργη...και τωρα τρεχουν να κρυφτουν!! Εκτακτα μετρα απο την ΕΛ.ΑΣ!!

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ!!!!Φοβουνται τωρα την εθνικη οργη οι βολευταδες που ψηφισαν την συμφωνια.....και δεν μπορουν να κυκλοφορησουν ελευθερα!!!Μαλιστα η κυβερνηση αποφασισε να αυξησει τα μετρα προστασιας τους μεχρι και περιπολιες εξω απο τα σπιτια τους!!!Βεβαια για την εγκληματικοτητα και τις ληστειες που θεριζουν τους απλους Ελληνες πολιτες....ουτε λογος για προστασια !!!!...Αυτοι ειναι φιλοι μου οι <<πολιτικοι>>......που εχουν την τυχη της χωρας μας στα χερια τους!!!...Ξαναψηφιστε τους!!!

Τρέμουν την εθνική οργή: Έκτακτα μέτρα από την ΕΛ.ΑΣ – Ενίσχυση φρουράς των βουλευτών των «Πρεσπών»! – Οι πολίτες απροστάτευτοι.

Πρωτοφανές! Την στιγμή που εγκληματικότητα θερίζει, οι ληστείες αυξάνονται και οι δολοφονίες δεν λένε να μειωθούν, η Κυβέρνηση αποφάσισε να λάβει μέτρα προστασίας για άτομα που εκχώρησαν το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς!

Ενίσχυση των μέτρων φύλαξης βουλευτών που υπερψήφισαν την συμφωνία των Πρεσπών αποφάσισε η Ελληνική Αστυνομία.

Αφορμή είναι η ένταση που έχει παρατηρηθεί το τελευταίο διήμερο κοντά σε κατοικίες βουλευτών, ειδικά στην βόρεια Ελλάδα.

Πέραν των αστυνομικών που φρουρούν καθημερινά τους πιθανούς στόχους εξετάζεται το ενδεχόμενο να δρομολογηθούν και περιπολίες κοντά σε βουλευτικά σπίτια.

Η συμφωνία υπερψηφίστηκε με 153 «Ναι», Τα 145 προήλθαν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ συν οκτώ βουλευτές που συνεργάζονται με Το Ποτάμι, εξελέγησαν με τους Ανεξάρτητους Έλληνες ή προέρχονται από την ΔΗΜΑΡ.

πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.