Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Φαναράκια 2019: Χαίρε Τήνος τιμημένη ! <ΦΩΤΟ>

Χαίρε ω Μεγαλόχαρη Παρθένε Ευλογημένη Εσύ γιατρεύεις την καρδιά την κάθε πονεμένη Πάντα την θεία χάρη σου όλη επικαλούμαι Καί την Γλυκιά Μανούλα τους ζητούν να γιατρευτούνε. Είσαι η Μάνα η Στοργική που δεν κρατάς κακία Βασίλισσα Βασιλισσών Γιάτρισσα Παναγία ...
Βοήθησε μας όλους μας. Αμήν !


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το νησί της Τήνου Γιόρτασε την Εύρεση της Παναγίας, εκατοντάδες παιδιά και κάτοικοι από κάθε γωνιά του νησιού και της Ελλάδος, πραγματοποίησαν απόψε με τη δύση του ήλιου, την παραδοσιακή λαμπαδηφορία με τα «Φαναράκια» από τα προπύλαια του Ναού της Παναγίας, ψάλλοντας και με τους ήχους της Φιλαρμονικής το: «Δεύτε Τήνιοι πολίτες να πανηγυρίσουμε, εύρεση της Παναγιάς μας όλοι να υμνήσουμε!» και πολλά άλλα χαρμόσυνα τροπάρια και ύμνους της «Ευρέσεως»

“Δεύτε Τήνιοι πολίτες να πανηγυρίσουμε,
εύρεση της Παναγιάς μας όλοι να υμνήσουμε.

Τι χαρμόσυνος ημέρα εις την Τήνο ανατέλλει
και ευχάς η Θεοτόκος εις τον κόσμο αποστέλλει.

Δεύτε κλίνομεν το γόνυ στην Παρθένο ταπεινώς,
ευλογίες να μας δίνει δεηθώμεν ευλαβώς.































Πηγή

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.