Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Εισέβαλε στο σπίτι της ο Αφγαvος να την βιασει, αλλα...ετρεχε να σωθει αυτος!

Επαιξε κι εχασε ο λαθρομεταναστης...
Βρηκε τον δασκαλο του....
Κυριε Εισαγγελεα προβλεπεται απελαση θα εφαρμοσετε τον νομο ;


Κρήτη: Nεαρή γυναίκα «κομμάτιασε» Αφγανό λαθρομετανάστη που προσπάθησε να την βιάσει

Απίστευτο περιστατικό στο Ρέθυμνο – Νεαρή κοπέλα χτύπησε το βιαστή της στο Ρέθυμνο

Ο νύχτα εφιάλτη για το υποψήφιο θύμα μετατράπηκε σε μία απίστευτη περιπέτεια για τον δράστη.

Ο λόγος για μία νεαρή κοπέλα από την Κίνα και έναν αλλοδαπό από το Αφγανιστάν που εισέβαλε στο σπίτι της και επιχείρησε να τη βιάσει.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο Ρέθυμνο.Η κοπέλα μετά το αρχικό σοκ επιτέθηκε στον επίδοξο βιαστή της με ότι έβρισκε μπροστά της.Ο Αφγανός, όταν αντιλήφθηκε τη σθεναρή αντίσταση από τη νεαρή, προσπάθησε να διαφύγει, διότι η κοπέλα παράλληλα με τα χτυπήματα φώναζε σε βοήθεια.

Πανικόβλητος ο αλλοδαπός άρχισε να τρέχει προς την έξοδο και εκείνη τη στιγμή η κοπέλα τον χτύπησε με ένα γυάλινο μπουκάλι στο κεφάλι.

Η νεαρή κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε ο επίδοξος βιαστής με βαριά τραύματα και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.