Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Δημoσκoπnσεις περi τnς ευφυΐας τoυ Mnτσoτακn...(Αφρoυς βγαζoυv στo Μαξiμoυ)

Εμεινε μεταξεταστεος ο Κουλης....



Σαφή ενόχληση έχει προκαλέσει στην ομάδα ηλεκτρονικού πολέμου του μεγάρου Μαξίμου η διεξαγωγή δημοσκοπήσεων στο Twitter με θέμα την ευφυΐα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ακόμα μεγαλύτερη είναι η ενόχληση διότι αυτές οι δημοσκοπήσεις διεξάγονται από χρήστες που αυτοπροσδιορίζονται ως υποστηρικτές της κυβέρνησης Μητσοτάκη, με αποτέλεσμα τα ευρήματα των συγκεκριμένων ηλεκτρονικών σφυγμομετρήσεων, να προκαλούν σωρεία ειρωνικών αντιδράσεων και εκατοντάδες σχόλια χλευασμού.

Ενδεικτικά:









Η κατάσταση περιπλέκεται διότι μέλος της ομάδας επικοινωνίας του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος διαβεβαίωνε πως ο συγκεκριμένος χρήστης είναι «φιλικά προσκείμενος» και πως υπάρχει «απευθείας πρόσβαση». 


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.