Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Oι ΕΛΛHΝΕΣ του ΚΑΣlΔlΑΡΗ, το ΕAΝ και το ΕΘΝlΚΟ ΜΕTΩΠΟ στiς εκλoγες ...

Θα καταθεσουν αιτηση υποψηφιοτητας...

Και ελπιζουν καποιο κομμα να περασει...



Συγκεκριμένα, σύμφωνα με  πληροφορίες, μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις που κράτησαν μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής, οι ΕΛΛΗΝΕΣ του Ηλία Κασιδιάρη, αποφάσισαν σε συνεννόηση με τον ίδιον τον...

φυλακισμένο φυσικό αρχηγό και τον Αναστάσιο Κανελλόπουλο να υποβάλουν δήλωση συμμετοχής 3-4 κόμματα και όποιο περάσει να ρίξουν σε αυτό τις περισσότερες ισχυρές υποψηφιότητες τους.

Ο Κανελλόπουλος ήδη ξεκίνησε να το παίζει ότι διαχωρίζει τη θέση του από τους Έλληνες - Κασιδιάρη, προκειμένου να γίνει πιστευτό ότι κατέρχονται ξεχωριστά. 

Στην πραγματικότητα όμως οι Έλληνες θα υποβάλλουν δήλωση για να παραπλανήσουν το αρμόδιο τμήμα του Αρείου Πάγου με απώτερο στόχο να περάσει το ΕΑΝ του Κανελλοπούλου. 

Σε περίπτωση δε που κοπεί και το ΕΑΝ, ευελπιστούν ότι θα περάσει το Εθνικό Μέτωπο του Χρ. Κώνστα. 

Σε κάθε ενδεχόμενο, οι Έλληνες θα αποφασίσουν να συμμετέχουν με πλήρη ψηφοδέλτια σε όποιο από τα κόμματα ΕΑΝ - Κανελλοπούλου ή Εθνικό Μέτωπο - Κώνστα καταφέρει να ξεπεράσει τις συμπληγάδες πέτρες του Αρείου Πάγου και του νόμου Μητσοτάκη.

Mέσα στο Σαββατοκύριακο ψήνεται κι ένα ακόμη κόμμα για να υποβάλει κι αυτό δήλωση, ως κρυφός άσσος του Κασιδιάρη...


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.