Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Παθoλόγoς εξnγεi γιατί “φoυvτώvει” ο καρκivoς μετά τov εμβoλιασμo...

Για διαβαστε και τα συμπερασματα δικα σας...



Ο Αμερικανός παθολόγος Ράιαν Κόουλ βρέθηκε πρόσφατα στο Παρίσι, το Μαϊάμι, το Χιούστον και το Λος Άντζελες. Όπου πηγαίνει, οι γιατροί του λένε ότι ο καρκίνος φουντώνει σε συναδέλφους, φίλους ή συγγενείς μετά το δεύτερο ή τρίτο εμβόλιο κορωνοϊού. Η ασθένεια εξαπλώνεται ξαφνικά σαν πυρκαγιά. Κάποιοι μιλούν για τους «τούρμπο καρκίνους».

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τη Maria Zeee, ο Cole επεσήμανε ότι η πρωτεΐνη ακίδας που παράγεται μετά τον εμβολιασμό διαταράσσει το ανοσοποιητικό σύστημα. Κανονικά, τα λευκά αιμοσφαίρια κρατούν τον καρκίνο υπό έλεγχο. Αυτά είναι τα Τ κύτταρα ή φονικά Τ κύτταρα. Οι άνθρωποι έχουν περίπου 30 δισεκατομμύρια Τ κύτταρα στο σώμα τους.

Ο παθολόγος αποκαλεί επίσης τα φονικά Τ κύτταρα “πεζοναύτες” του ανοσοποιητικού συστήματος. Δίνουν το χέρι στα κύτταρα σας όλη μέρα και βλέπουν αν είναι φίλοι ή εχθροί. Εάν ένα κύτταρο αποδειχθεί άτυπο, ένα Τ κύτταρο “πεζοναύτης”, του “ρίχνει μια χειροβομβίδα και το ανατινάζει.”

Μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, οι υποδοχείς που δίνουν οδηγίες στα Τ κύτταρα γίνονται λιγότερο ενεργοί. Ως αποτέλεσμα, τα Τ κύτταρα συμπεριφέρονται σαν μεθυσμένοι πεζοναύτες που επιστρέφουν στους στρατώνες για να κοιμηθούν από τη ζάλη τους. Δεν ψάχνουν πλέον για καρκινικά κύτταρα ή απλά δεν ξέρουν πώς να ανταποκριθούν σε αυτά.

Κανονικά τα Τ κύτταρα διατηρούν τα καρκινικά κύτταρα υπό έλεγχο, αλλά εάν έχετε εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα λόγω των εμβολίων κορωνοϊού – τα νανοσωματίδια λιπιδίων, η πρωτεΐνη ακίδας, το mRNA – ο καρκίνος ελευθερώνεται, με αποτέλεσμα τα κύτταρα να μπορούν να αναπτυχθούν πολύ γρήγορα, εξήγησε ο Κόουλ.


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.