Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Aθωoς ο Ηλiας Kασιδιαρnς, λετε vα....

Λετε η Ελληνικη δικαιοσυνη να σταθει στο υψος της;



Αθώωσε το Γ´ Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας τους Νίκο Μιχαλολιάκο, Ηλία Κασιδιάρη και Παναγιώτη Ηλιόπουλο για την κατηγορία της υποκίνησης ρατσιστικού μίσους με αφορμή τοποθετήσεις τους στη Βουλή τον Μάρτιο του 2018 κατά των μειονοτικών βουλευτών.

Οπαδοί του Ηλία Κασιδιάρη που βρίσκονταν στην δικαστική αίθουσα υποδέχτηκαν την απόφαση με πανηγυρισμούς και χειροκροτήματα.

«Στην επιτροπή αυτή συμμετείχε εκπρόσωπος της κυπριακής Δημοκρατίας. Όλα αυτά που λέγονται για Τούρκους πράκτορες… η Επιτροπή δεοντολογίας μου είχε βάλει ποινή γιατί ήρθα σε αντιπαράθεση με άλλους βουλευτές και όχι με τον συγκεκριμένο μειονοτικό βουλευτή. Ουδέποτε αναφέρθηκα σε εθνοτική καταγωγή ούτε σε εθνική συνείδηση. Αναφέρθηκα μόνο σε δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν» είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης στην απολογία του. Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος ανάφερε ότι δεν ήταν καν παρών στη συγκεκριμένη επιτροπή, ενώ το ίδιο υποστήριξε και ο συνήγορος του Νίκου Μιχαλολιάκου.

«Οι Μιχαλολιάκος και Ηλιόπουλος δεν συμμετείχαν στη συγκεκριμένη επιτροπή και προτείνω την απαλλαγή τους» ανέφερε η εισαγγελέας της έδρας και συμπλήρωσε: Δεν ειπώθηκε η συγκεκριμένη φράση όπως προέκυψε από τα πρακτικά της βουλής αλλά ακόμη κι αν είχε ειπωθεί δεν εμπίπτει στον ρατσιστικό λόγο. Δεν περιέχει φράσεις που παρακινούν σε βία».


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.