Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Μεγαλn voθεiα μυρiζει....Με πλnθυσμό 10,3 εκατ, έxoυμε 9,8 εκατ εγγεγραμμέvoυς στoυς εκλoγικoύς καταλόγoυς ! ! !

Μην απορειτε...

Σιγουρακι ειναι....



Σαφείς αιχμές κατά της κυβέρνησης αλλά και του απερχόμενου – αντικαταστάθηκε ήδη από υπηρεσιακή υπουργό – Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη αφήνει ο Γιώργος Κύρτσος, ενώ ταυτόχρονα κρούει τον κώδωνα για την εκλογική διαδικασία της 21ης Μαίου. 

Ο ευρωβουλευτής του Renew Europe επισημαίνει το παράδοξο – μετά από 4 χρόνια της δήθεν πρωτοποριακής διακυβέρνησης Μητσοτάκη – σε μια χώρα με περίπου 10,3 εκ πληθυσμό να παρουσιάζονται 9,8 εκ εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους! 

Οποιαδήποτε επιτροπή εκλογικών παρατηρητών θα ξεκινούσε από τη διαπίστωση αναντιστοιχίας εκλογικών καταλόγων-εκλογικού σώματος σημειώνει με νόημα ο Γιώργος Κύρτσος!

Η ανάρτηση:



πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.