Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Γυφτoι πυρoβόλnσαν και τραυμάτισαν αστυvoμικoύς στα Μέγαρα...Δεν επρεπε να αμυvθουν οι Αστυvoμικoι;

Πυροβολησαν οι γυφτοι και δεν εχουν δικαιωμα να πυροβολησουν και να αμυνθουν οι Αστυνομικοι...

Αυτο λεει το Καθεστως των Κουληδων....

Αν πραξουν τα αυτονοητα οι Αστυνομικοι, θα συλληφθουν....

Και περιμενετε, να σας σωσουν, αν κινδυνεψετε;

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ! ! !



Τέσσερις αστυνομικοί λοιπόν, τραυματίστηκαν από σκάγια και πέτρες στα Μέγαρα από επεισόδια που ξέσπασαν από γυφτους, στον απόηχο του θανάτου του 20χρονου στο Πέραμα. 

Συγκεκριμένα, στην περιοχή ξέσπασαν επεισόδια από το απόγευμα της Δευτέρας (25/10), και δεκάδες γυφτοι συγκεντρώθηκαν στα Μέγαρα οπότε η ένταση κλιμακώθηκε, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τραυματιστούν ελαφρά στα πόδια από βλήμα καραμπίνας.

Ακόμα, οι συγκεντρωμένοι επιδόθηκαν σε πετροπόλεμο, έκαψαν λάστιχα και από τα επεισόδια έκλεισε, στο ύψος των Μεγάρων, η Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου και στα δύο ρεύματα.

Οι αστυνομικοί της διμοιρίας ΜΑΤ που τραυματίστηκαν, οι δύο από σκάγια καραμπίνας και ο ένας εκ των δύο που επλήγησαν από πέτρες, διακομίσθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Επισημαίνεται ότι ανάλογες διαμαρτυρίες γυφτων καταγράφηκαν στο 95ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου, στο ύψος του Ζευγολατιού, αλλά και στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Καλαμάτας, στον κόμβο των Αρφαρών.




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.