Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

AΣΤYΝΟMΙΑ ΤEΛOΣ ! ! ! Ο Σωζωv εαυτω σωθειτω.... (Eτσι μας καταvτnσαν οι "δnμoκρατες")

Δεν ειναι αστειο...

Ουτε σχημα λογου...

Αυτο ισχυει και επισημα πλεον μετα τα τελευταια γεγονοτα...



Χθες το βράδυ, σχεδόν ταυτόχρονα αναρχικοί και Ρομά επιτέθηκαν σε μονάδες και εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.), όπως πρώτοι διάβασαν οι αναγνώστες μας. 

Μέσα σε αυτή την κατάσταση «πολιορκίας» που δέχεται η ΕΛΑΣ, πολύ αστυνομικοί σε δηλώσεις στο Defendia.gr, ανέφεραν ότι “…φοβόμαστε να κάνουμε την δουλειά μας, και έτσι όταν έρχονται σήματα, πολλές φορές καθυστερούμε, ή και δεν πάμε καθόλου…”, ενώ όταν τους ρωτάμε αν καταλαβαίνουν ότι η κοινωνία στηρίζετε σε αυτούς για την ασφάλεια της, η απάντηση είναι “…όταν πεθαίνει μπάτσος, όλοι το προσπερνούν σαν να μη συνέβη τίποτα, μας έχουν σε χειρότερη μοίρα από τα ζώα..”.

Με βάση αυτές τις απόψεις από μεριάς των αστυνομικών, και την στάση της ίδιας της αστυνομίας που διέταξε να σταματήσουν να την καταδίωξη των κακοποιών, συμπεραίνουμε ότι η Ελληνική Αστυνομία ζει μέρες Δεκέμβρη 2008, όταν ο τότε Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Προκόπης Παυλόπουλος, είχε δώσει εντολή για στρατηγική ψυχραιμία και αμυντική στάση της ΕΛΑΣ και κάηκαν το βιός και οι περιουσίες χιλιάδων Ελλήνων πολιτών, ενώ υπήρξε πλιάτσικο, βανδαλισμοί, ξυλοδαρμοί και τρομοκρατία μιας ολόκληρης κοινωνίας για έναν ανισόρροπο αστυνομικό. 

Δυστυχώς οι πορφυρογέννητοι πολιτικοί μας επιλέξανε ακόμα μία φορά να στείλουνε στον εισαγγελέα 7 αστυνομικούς που έκαναν το καθήκον τους και την δουλειά τους – να προστατέψουν δηλαδή τον Έλληνα πολίτη, ενάντια σε οποιονδήποτε προσπαθεί να κλέψει, να βιάσει και να αρπάξει την περιουσία του, κάτι που δεν άρεσε στην σάπια διοίκηση της ΕΛΑΣ, η οποία έδωσε εντολή «Να μη συνεχιστεί η καταδίωξη». 

Σκεφτείτε να έκλεβαν το δικό σας αυτοκίνητο, το δικό σας σπίτι, την δική σας περιουσία, απλά και μόνο γιατί μπορούσαν, και φανταστείτε μετά η Αστυνομία να σας έλεγε “Δεν μπορούμε να βοηθήσουμε, πρέπει να κάνετε μήνυση κατά αγνώστου” τουτέστιν να μπει αρχείο η υπόθεση.

Οι πολιτικοί της Ελλάδας έχουν αρκετά χρήματα ώστε και να χάσουν ένα αυτοκίνητο ή να τους ληστέψουν, που δεν θα συμβεί για πολλούς λόγους, δεν θα τους δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα, αυτοί που θα χάσουν πιο πολύ θα είμαστε ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι, που θα γυρνάμε φοβισμένοι στα σπίτια μας, που θα φωνάζουμε “βοήθεια” και δεν θα έρχεται κανείς να μας προστατεύσει, και αν έρθει κάποιος, θα τον βαφτίσουν τα ΜΜΕ “ακραίο” και “απερίσκεπτο” στην καλύτερη. 

Για αυτή την κατάσταση φταίνε τόσο οι πολιτικοί, αλλά κυρίως οι ίδιοι οι πολίτες, όπου κάθε μέρα και κάθε ώρα επηρεάζονται από την άποψη ενός ΜΜΕ, το οποίο φυσικά προσπαθεί (και το πετυχαίνει), να συμπεριφέρεται σαν λαϊκό δικαστήριο, καταργώντας έννοιες όπως ισονομία και ισοπολιτεία.

Στην Ελλάδα η ανοχή στο έγκλημα έγινε επίσημη κρατική πολιτική, είτε μας αρέσει, είτε όχι, οι αστυνομικοί του Περάματος αξίζουν μετάλλιο, όχι δικαστήριο.




πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.