Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Bρnκαv δικαιoλoγiα για να μηv γivει παρέλασn...Eθvικo πεvθos κnρυξε ο Koυλns για την Φωφn!!!



 Ψαχνόντουσαν εδώ και μέρες να ματαιώσουν παρελάσεις λόγω εθνικής εορτής, “ευαισθησία” που δεν επιδεικνύουν στις συγκεντρώσεις των λ@θροπακιστανών και τον ομοφυλόφιλων. Με “αφορμή” το εθνικό πένθος λόγω του θανάτου της Φώφης Γεννηματά, οι “Φωστήρες” του Μαξίμου ματαίωσαν την μαθητική παρέλαση που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 27 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Η απόφαση Μητσοτάκη για κήρυξη εθνικού πένθους λόγω του αιφνίδιου θανάτου της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, συμπίπτει με την ημερομηνία διεξαγωγής της μαθητικής παρέλασης στην πόλη, ως εκ τούτου αποφασίστηκε η ματαίωση της.

«Μετά την κήρυξη από τον Πρωθυπουργό της Χώρας της 27ης Οκτωβρίου ως ημέρας εθνικού πένθους για την εκδημία της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, πρώην Αναπληρωτή Υπουργού, πρώην Υφυπουργού, πρώην Νομάρχη Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθηνών – Πειραιώς και Βουλευτή, Φωτεινής Γεννηματά δεν θα πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση της 27ης Οκτωβρίου στη Θεσαλονίκη» αναφέρει η ανακοίνωση.

Η απόφαση αυτή αφορά μόνο στην πόλη της Θεσσαλονίκης, καθώς οι υπόλοιπες μαθητικές παρελάσεις που έχουν προγραμματιστεί στους υπόλοιπους δήμους θα διεξαχθούν κανονικά. Δεν θα εκπλαγούμε αν τις επόμενες ώρες ματαιωθούν οι παρελάσεις σε άλλες πόλεις “εις μνήμην” της Γεννηματά.\

 

 

Πηγή 

 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.