Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

O Bασιλακoπoυλos θελει να τιμωρnσει όσωv δεν έχουν EμBoλιαστεi και znτά τnν Aπαγoρευσn των μεικτώv xώρωv στην Eστiασn.


 Την “τιμωρία” όσων δεν έχουν εμβολιαστεί θέλει ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ο οποίος ζητά την απαγόρευση των μεικτών χώρων στην εστίαση.

«Tα μέτρα δεν τηρούνται σχεδόν πουθενά, ο κόσμος έχει αποφασίσει ότι δεν θα τα ακολουθεί», τόνισε ο καθηγητής.

Ως λύση στην έξαρση της διασποράς του ιού ο κ. Βασιλακόπουλος πρότεινε να απαγορευτεί η χρήση μεικτών χώρων στην εστίαση, με αυτούς να λειτουργούν μόνο για εμβολιασμένους τόσο μέσα όσο και έξω από τα μαγαζιά

Παράλληλα , σημείωσε πως θα πρέπει να γίνει επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού σε ομάδες ανθρώπων που έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο

«Είναι αστείο σε ένα κατάστημα όλοι οι θαμώνες να πρέπει να είναι εμβολιασμένοι και εργαζόμενοι να μπορούν να είναι ανεμβολίαστοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την επόμενη μέρα της πανδημίας τόνισε, πως θα σημειωθεί αύξηση κρουσμάτων ωστόσο δεν θέλησε να κάνει ακριβή πρόβλεψη, διότι όπως είπε, «χάνεται η εμπιστοσύνη του κόσμου στην επιστήμη» αν δεν επαληθευτεί.




Πηγή

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.