Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Kυριε "Πρωθυπoυργε", πoιος θα μας πρoστατεψει απο τους γυφτoυς; Τους εχετε απoθρασυvει πλnρως....

Eσενα σε φυλάvε καλοπληρωμέvοι Mπραβοι και Aστυvoμoι που τους πλnρωvoυμε εμεiς....

Οι γυφτοι ομως αποθρασυνθηκαν, επειδη τους χαιδευεις για τα ψηφαλακια τους...

Οταν οι γuφτoι μπoυκαρoυv στο σπiτι μου, μnπως πρέπει να καvω οτι κoιμάμαι;

Τα ιδια σκατα με τον προηγουμενο εισαι, ισως και χειροτερος ! ! !



Δεν λέει να κοπάσει η έκρηξη βίας από τους Ρομά, οι οποίοι επιδόθηκαν μία ακόμη φορά σε ακρότητες μετά και την απόφαση της ανακρίτριας και της εισαγγελέως Πειραιά να αφεθούν ελεύθεροι οι επτά αστυνομικοί που εμπλέκονται στη συμπλοκή στο Πέραμα, κατά την οποία έπεσε νεκρός ένας 18χρονος ομόφυλός τους.

Η είδηση της απελευθέρωσης των επτά αστυνομικών κάτω από τις επευφημίες δεκάδων συναδέλφων τους αλλά και πολιτών στα δικαστήρια του Πειραιά, οι οποίοι τους προσφωνούσαν «ήρωες», προκάλεσε την οργή πολλών Ρομά, οι οποίοι έστησαν καρτέρια ζητώντας… εκδίκηση! Χθες τα ξημερώματα έστησαν ενέδρα σε αστυνομικούς στο Ζεφύρι.

Υστερα από κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης ότι καίγονται κάδοι απορριμμάτων, ένα περιπολικό πήγε στην περιοχή. Οταν έφτασε, το πλήρωμα δέχθηκε επίθεση με πέτρες και ξύλα από ομάδα νεαρών. Από τον πετροπόλεμο προκλήθηκαν ζημιές στο όχημα, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος από τους αστυνομικούς.

Επειδή δεν εντοπίστηκαν κάδοι να καίγονται σε εκείνο το σημείο, εξετάζεται το ενδεχόμενο η κλήση αυτή να ήταν ενέδρα για να γίνει η επίθεση στο περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Εξάλλου, χθες το μεσημέρι έκλεισε η εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος του Ζευγολατιού, ως αντίδραση στον θάνατο του 18χρονου Ρομά, αλλά και στην απελευθέρωση των αστυνομικών που συμμετείχαν στη συμπλοκή στο Πέραμα.

Περίπου 100 άτομα συγκεντρώθηκαν στο σημείο, με αποτέλεσμα να κλείσει η εθνική Αθηνών – Κορίνθου στο 94ο χλμ. και στα δύο ρεύματα. Εξαγριωμένοι Ρομά άρχισαν να πετούν πέτρες στο οδόστρωμα και, εξαιτίας του «μπλόκου», πολλοί οδηγοί εγκλωβίστηκαν στο σημείο και σχηματίστηκαν ουρές χιλιομέτρων, με αυτοκίνητα που ακινητοποιήθηκαν επί ώρα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Αγανακτισμένοι πολίτες φώναζαν στους αστυνομικούς να «μαζέψουν» τους Ρομά, που «κάνουν ό,τι τους καπνίσει».

Τελικά, η Τροχαία προχώρησε σε εκτροπή των οχημάτων για να συνεχίσουν την πορεία τους στην παλαιά εθνική οδό, μέσω του κόμβου Κιάτου για όσους κινούνταν προς Κόρινθο και μέσω του κόμβου της Αρχαίας Κορίνθου για όσους κατευθύνονταν προς Πάτρα.




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.