Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Αύξnσn θαvάτων μετα τους εμβoλιασμoύς ! ! ! Τα σkευάσματα τους δεν πρoστατεύoυν αλλα....

Η αύξηση θανάτων σε ολες τις Χωρες μετα τους εμβολιασμούς δείχνει οτι τα σκευάσματα τους δεν προστατεύουν αλλα αντίθετα στέλνουν στον Θάνατο περισσότερους….



Όποιος ακόμη δεν καταλαβαίνει το τι έρχεται για τον ίδιο και τα παιδιά του θα εχει την ιδια τύχη..Το λιγότερο ειναι να εχει ασθένειες που θα του αλλάξουν τη ζωή η παράλυση κ.α.. Κανεις δεν  θα μπορεί να ισχυριστεί αυριο ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ  ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ..Όσα στοιχεία και να έρχονται στο φως…δεν τα συνειδητοποιούμε και μετά τα βρίσκουμε μπροστά μας δυστυχώς..

Πριν 10 χρονια μας τα ειπαν τα δημοσίευσαν οτι θα μειώσουν το πληθυσμό με τεχνητούς ιους και υποχρεωτικό εμβολιασμό…Οποιος δεν ερευνα και πηγαίνει σαν πρόβατο στη σφαγή δεν υπάρχει δικαιολογία…Η Γνώση και ερευνα δείχνει την αλήθεια..Ειναι τα οπλα για την ελευθερία μας..

Ολοι αυτοι που υπηρετούν την σαπίλα και την Νεα Τάξη θα πληρώσουν για την καταστολή την Φίμωση την Τρομοκρατία την Φτωχοποίηση την ανεργία την εξαθλίωση την ανασφάλεια και την ΥΠΟΤΑΓΗ του Ελληνα..

Η προδοσία και τα εγκλήματα συνεχίζονται και οι Θεσμοι κοιτάζουν την Γενοκτονία  και δεν προστατεύουν τους πολίτες ως θα όφειλαν...





πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.