Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Τι λεει ρε αυτn; Παπαευαγγέλoυ: Να μην αvnσυχούν τα παιδiα 12-15 ετών γιατi οι μυoκαρδiτιδες αφoρούν τους 16-19...

Ειναι ή δεν ειναι επικινδυνη;

Διαβαστε τι ειπε, μυαλο και κριση εχετε...

Και...

Τα συμπερασματα δικα σας ! ! !



Να... καθησυχάσει τους γονείς για την ασφάλεια των εμβολίων προσπάθησε η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου, παρόλα αυτά μάλλον προκάλεσε περισσότερη σύγχυση με τα λεγόμενα της. 

Συγκεκριμένα η Β.Παπαευαγγέλου σχολίασε τα δεδομένα ασφαλείας αναφορικά με την ηλικιακή ομάδα 12-15 ετών, η οποία θα είναι η επόμενη που θα εμβολιαστεί. 

Όπως είπε η Β.Παπαευαγγέλου οι γονείς δεν πρέπει να ανησυχούν, καθώς «τα περιστατικά μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας αφορούν κυρίως σε αγόρια 16-19 ετών μετά την δεύτερη δόση, με συμπτώματα, όμως ήπια και δεν υπάρχει ιδιαίτερος κίνδυνος για τα παιδιά 12-16 ετών»....




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.