Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Διώξτε με τις κλωτσιές την Τουρκία από το ΝΑΤΟ ! Αντίο @RTErdogan, φωναζει και ο Ολλανδος τωρα...

Πονεσε ο Σαλεμενος Σουλτανος...

Ετσι του πρεπει...



Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προσέφυγε στις τουρκικές αρχές εναντίον του Ολλανδού  ηγέτη Γκέερτ Βίλντερς υποστηρίζοντας πως τον προσέβαλε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό μετέδωσε σήμερα το κρατικό τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu. Ο Γκεερτ Βίλντερς είναι ένας από τους πιο γνωστούς ακροδεξιούς στην Ευρώπη και την τελευταία δεκαετία έχει συμβάλει σημαντικά στη διαμόρφωση της συζήτησης για τη μετανάστευση στην Ολλανδία, αν και ουδέποτε συμμετείχε στην κυβέρνηση.

Το Σάββατο ο Βίλντερς ανήρτησε ένα σκίτσο του Ερντογάν και του έβαλε τη λεζάντα «τρομοκράτης».

Δευτέρα, ανήρτησε μια εικόνα ενός βυθιζόμενου πλοίου με μια τουρκική σημαία πάνω του. «Αντίο @RTErdogan. Διώξτε με τις κλωτσιές την Τουρκία από το ΝΑΤΟ», έγραψε κάτω από την εικόνα.






πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.