Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Τρομος και πανικος στους βολευτες ! ! ! Κοιταξτε πως πετουν εξω απο την βουλη τον βολευτη που δεν φορουσε μασκα...

Εχουν καταφερει πολλα οι Γκαιμπελισκοι του συστηματος...

Σκορπισαν αδικαιολογητο πανικο παντου...



Όπως και στο ελληνικό Κοινοβούλιο, έτσι και στο ιταλικό, εδώ και καιρό υπάρχει υποχρέωση άπαντες που βρίσκονται στην αίθουσα ακόμη κι αν αυτή είναι….άδεια να φοράνε μάσκες.

Στην γειτονική χώρα ωστόσο φαίνεται εξελίξανε αυτή την εκδοχή του μέτρου, καθώς καθιστούν υποχρεωτική τη χρήση μάσκας και κατά την ομιλία των βουλευτών στο Κοινοβούλιο.

Κάτι που αψήφισε ο εκλεγμένος με το κόμμα «Forza Italia» του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Βιτόριο Γκάρμπι, ο οποίος έκανε το…«έγκλημα» να μην καλύπτει το στόμα του με τη μάσκα καθώς είχε πάρει τον λόγο!

Ήδη πολλά ΜΜΕ έφτασαν στο σημείο να βαπτίσουν τον συγκεκριμένο βουλευτή ως «αρνητή της μάσκας», δικαιολογώντας έτσι τις απαράδεκτες εικόνες που θα δείτε παρακάτω, με την φρουρά της ιταλικής Βουλής κακήν κακώς να τον παίρνει σηκωτό!




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.