Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Ο Σαλεμένος Σουλτάνος σηκώνει τη φούστα μουσουλμάνας και αναφωνεί… Ωωω, ο Προφήτης ! ! ! (χαχαχαχαχχαχαχα)

Τον γελοιοποιησαν και βγαζει αφρους...

Και πολυ καλα του εκαναν...

Το χρειαζονταν, πολυ αερα εχει παρει...



Δύσκολα θα «γλίτωνε» ο Ταγίπ Ερντογάν από το Charlie Hebdo, με όσα έχει πει τις τελευταίες ημέρες κατά του Εμανουέλ Μακρόν, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα, αυτή τη φορά, θρησκευτικά ζητήματα.

Έτσι, στο νέο του τεύχος, το σατιρικό περιοδικό παρουσιάζει τον Τούρκο πρόεδρο, σε μια άσεμνη γελοιογραφία, απο αυτές που το έχουν καθιερώσει στις συνειδήσεις των αναγνωστών ανά τον κόσμο.

Σε αυτή, ο Τούρκος πρόεδρος εμφανίζεται να σηκώνει το ρούχο μιας μουσουλμάνας και ότα αντικρίζει τα γυμνά της οπίσθια, αναφωνεί «Ωωω, ο Προφήτης!». 

Στη λεζάντα του πρωτοσέλιδου, το Charlie Hebdo γράφει χαρακτηριστικά: «Ερντογάν: στην ιδιωτική του ζωή είναι πολύ αστείος».




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.