Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού, χωρις να φοραει μασκα και χωρις να κραταει αποστασεις, ειχε ο Κουλης ! ! !

Θα μπει καραντινα;

Προστιμο δεν υπαρχει γι αυτους;



Ο βουλευτής Έβρου λοιπον, Σταύρος Κελέτσης βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό και ο ίδιος γνωστοποίησε τη διάγνωση με ανάρτησή του στο facebook:  «Με την βοήθεια του Θεού, τις προσευχές σας και την αγάπη σας είμαι βέβαιος πως θα κερδίσω κι αυτή τη μάχη», γράφει.

Το θέμα όμως είναι ότι όπως γράφει η Αυγή, “στις 17 Οκτωβρίου, πριν εννιά ημέρες, δηλαδή. ο Σταύρος Κελέτσης συνάντησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα κατά τη διάρκεια επίσκεψης του πρωθυπουργού στη Σαμοθράκη και τον Έβρο. 

Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που ανήρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα ο βουλευτής, το πρωθυπουργικό ζεύγος, ο βουλευτής και όλοι οι παριστάμενοι δεν φορούσαν μάσκα, ούτε κρατούσαν τις επιβεβλημένες αποστάσεις ασφαλείας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση από το Μαξίμου για το ενδεχόμενο να έχει υποβληθεί σε τεστ ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του στο μεσοδιάστημα ή εάν έχουν βρεθεί στο «διάβα» της ιχνηλάτησης των επαφών του βουλευτή”.





πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.