Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Στην πορεια των Αρμενιων στην Γαλλια πηγαν πουλησουν τσαμπουκα οι Τουρκοι και..."Το ξυλο βγηκε απ τον Παραδεισο" ! ! !

Πηγαν οι Μεμετηδες ξεβρακωτοι στον αγγουροκηπο...



Σε πορεία Αρμενίων της Μασσαλίας στην Γαλλία όπου υπάρχει πολύ έντονο το αρμενικό στοιχείο, θέλησαν κάποιοι Τούρκοι να την προβοκάρουν, με αποτέλεσμα να δεχτούν το σκληρό αντίτιμο από τους Αρμένιους που είχαν εξοργιστεί με την παρουσία τους εκεί.

Συγκεκριμένα όπως μετέδωσε και ο ίδιος ο ανταποκριτής του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων, Anadolu ajansı, Αρμένιοι διαδηλωτές σε πορεία στήριξης της Αρμενίας στον πόλεμο με τον Αζερμπαϊτζάν αντιλήφθηκαν την παρουσία κάποιων Τούρκων που παρακολουθούσαν και φωτογράφιζαν τους διαδηλωτές.

Η αντίδραση ήταν άμεση, τους σταμάτησαν και σε κάποιους τους έδωσαν το…«πρέπων» μάθημα, με αποτέλεσμα, όπως υποστηρίζουν οι Τούρκοι, να τραυματιστούν 5 Τούρκοι.

Όπως φαίνεται εδώ δεν αστεΐζονται καθώς τα πράγματα έχουν φτάσει πλέον στο αμήν και οι Αρμένιοι της Μασσαλίας δεν ξεχνούν ότι είναι απόγονοι της φρικτής γενοκτονίας των αρχών του εικοστού αιώνα.




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.