Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Τα νεα βασανιστηρια των Ελληνων, που δεν προλαβε λογω σεισμου, να ανακοινωσει...

Σύμφωνα με τις εντολές που ελαβε απο Σορος,Μερκελ Bill Gates θα ανακοινώσει τα ΝΕΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ στους Ελληνες πολίτες…για την εξόντωση μας με πρόσχημα εναν ιό που εχει θνησιμότητα 0,2% οπως λένε Γιατροί εγνωσμένης αξίας και οχι τα χρυσο-πληρωμένα γιατρουδάκια του απο τις Φαρμακευτικές και την Κυβέρνηση του...



Τα Νεα βασανιστήρια που θα τα εξειδικεύσει ο ΦΟΝ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ στις εξη το απόγευμα….Ολοι στις Τηλεοράσεις μην χάσετε τα ΝΕΑ των ΠΡΟΒΑΤΩΝ…και κάθε μερα βάλτε τον ΤΡΟΜΟ στα σπίτια σας απο τα Μέσα εξαπάτησης..

Ο Κυριάκος με εκείνα τα μάτια της Κατάθλιψης θα σας ανακοινώσει οτι θα ΦΟΡΑΤΕ ΜΑΣΚΑ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ και ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ σε ολη την ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ….

Κλείνει ολες τις Επιχειρήσεις Εστίασης και Διασκέδασης και αφήνει μονο το Λιανεμπόριο και τα παιδιά σας στο σχολεία για να μπορεί να τα αρπάξει βάσει του Αντισυνταγματικού..Νόμου 4682/20 .

Τα βασανιστικά μέτρα περιέχουν την ΘΑΝΑΤΩΣΗ του επαγγελματία της ΕΣΤΙΑΣΗΣ και της ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ και την απαγορευση μετακίνησης απο 00.30 εως τις 05.00 τα ξημερώματα αλλα και απαγορευση μετακίνησης και την ημέρα απο Περιφέρεια σε Περιφέρεια!!!

ΖΗΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ για ενα ιό που προγραμματίστηκε να ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ την ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ για την ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ τον πλήρη ελεγχο και την ΥΠΟΤΑΓΗ ΜΑΣ σε ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ και ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥΣ και στην ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ με το ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ που το φέρνουν τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ….

Είναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ...

Δεν θα κάνουν πίσω μέχρι να μας Εμβολιάσουν…



πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.