Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Δεν προκαλει μονο η Τουρκια την Ελλαδα ! ! ! Εχουμε κι αλλους "συμμαχους" που ειναι συμμαχοι μονο της Τουρκιας...

Απορειτε ποιοι ειναι οι "συμμαχοι" μας που δεν ειναι δικοι μας συμμαχοι αλλα των Τουρκων...

Το ΝΑΤΟ, το οποίο νομιμοποιεί τις τουρκικές προκλήσεις....



Την περασμένη Παρασκευή λοιπον, στο πλαίσιο της άσκησης "Συμμαχικός Ουρανός" (Allied Sky) συνολικά τέσσερα αμερικανικά βομβαρδιστικά B52 πέταξαν πάνω από όλες τις χώρες της Ευρώπης - μέλη του ΝΑΤΟ, με τις Πολεμικές Αεροπορίες να τα συνοδεύουν. 

Οι Τούρκοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την συνοδεία του Β-52 και να προχωρήσουν σε ακραία πρόκληση στο Αιγαίο​, με την Πολεμική Αεροπορία να απαντά με μπαράζ αναχαιτίσεων και αερομαχιών.  

Το ΝΑΤΟ, δημοσίευσε χθες το βράδυ βίντεο με την εναέρια συμμαχική βόλτα. Στο βίντεο απουσιάζουν τα ελληνικά μαχητικά που το συνόδευσαν από την Χίο στις Κυκλάδες κι από εκεί μέσω Πελοποννήσου σε όλη την Βόρεια Ελλάδα, και τα Σκόπια. 

Αντιθέτως, από το συνολικής διάρκειας 2 λεπτών και 46 δευτερολέπτων βίντεο, τα 55 δευτερόλεπτα, δηλαδή το 33% του συνολικού χρόνου του βίντεο, περιέχει πλάνα από την τουρκική πολεμική αεροπορία, με τον εναέριο ανεφοδιασμό από τουρκικό ιπτάμενο τάνκερ και την συνοδεία τουρκικών F-16.

Στο σχετικό δελτίο τύπου του ΝΑΤΟ δεν υπάρχει κουβέντα για την τουρκική χυδαιότητα στο Αιγαίο.



πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.