Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Στο νοσοκομειο ασχημα τραυματισμενοι Ελληνες απο τους "καημενους" Πακιστανους επιντοματιες...

Ξεχασαν την ειρηνικη συνυπαρξη τωρα που εγιναν πολλοι και νοιωθουν ισχυροι....

Ειναι παρανομοι 100%...

Γιατι ειναι ακομη στην Ελλαδα και παιρνουν και επιντοματα απ το υστερημα των Ελληνων; 



Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου λοιπον, μεταφέρθηκαν χθες βράδυ τρία άτομα, τα οποία τραυματίστηκαν σοβαρά κατά την διάρκεια της άγριας συμπλοκής Ελλήνων και Πακιστανών στο Τυμπάκι του Δήμου Φαιστού στη Μεσαρά.

Κατά την διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων τραυματίστηκε μεγάλος αριθμός ατόμων. Τουλάχιστον πέντε εξ αυτών μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οι γιατροί του Κ.Υ. κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να αντιμετωπίσουν τα τραύματα που έφεραν, κυρίως στο κεφάλι αλλά και σε όλους τους το σώμα.

Τρεις από τους τραυματίες ήταν σε τέτοια κατάσταση, που οι γιατροί του Κέντρου Υγείας έκριναν πως ήταν επείγουσα η μεταφορά τους στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ ανέλαβαν τη μεταφορά ενώ στην περιοχή επικρατεί αναβρασμός.

Στην ευρύτερη περιοχή έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Από χθες βράδυ έχουν γίνει πάνω από 60 προσαγωγές Πακιστανών στο Α.Τ Φαιστού




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.